» Windows 10

Ga mee in de wereld van Windows 10

Windows 10 is de nieuwste versie van Windows waarin Microsoft de beste features van Windows 7 en 8 heeft samengebracht. Dankzij het vertrouwde startmenu kan iedereen er snel mee aan de slag en door de integratie van Cloud en pc, wordt samenwerken gemakkelijker dan ooit. Welk device je ook gebruikt.

Daarom upgraden naar Windows 10:

  1. Het beste platform voor modern zakelijk gebruik: Windows 10 biedt een betere integratie met de Cloud en pc, waardoor samenwerken een nieuwe dimensie krijgt.
  2. Eenvoudig in te stellen en te beheren: Windows 10 voelt direct vertrouwd met het startmenu en je persoonlijke apps. Dankzij Windows as a Service en in-place upgrade is Windows 10 heel gemakkelijk in beheer.
  3. Betaalbare en innovatieve devices: Windows 10 werkt op al je Windows devices met universal apps die je mobieler en productiever maken. Daarnaast opent het de weg naar nieuwe toepassingen voor 2-in-1, smartphones en de Microsoft HoloLens.
  4. Het voelt direct vertrouwd: het beste van Windows 7 en Windows 8, zoals het startmenu en je persoonlijke apps.
  5. Grootzakelijke veiligheid voor iedereen: Windows 10 biedt Enterprise data protectie voor je devices, privacy en gegevens.
  6. Tijdelijk beschikbaar als GRATIS upgrade*

* vraag de producent van je device naar de voorwaarden en beschikbaarheid van de upgrade.

Upgrade naar Windows 10 en geef je business een boost.

Sentico is een officiële Windows 10 Check-In. Neem contact op voor meer informatie.

Windows 10