» diensten

Sentico ondersteunt en ontzorgt u bij uw IT-vraagstukken. Dat doen wij door het beheer voor u uit handen te nemen. Dat noemen wij beheerde IT diensten, oftewel Managed Services en dat altijd voor een vaste prijs zodat u weet waar u aan toe bent. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op voor een kennismaking!

Managed IT-diensten

Geen onderneming is hetzelfde. Daarom hebben we onze dienstverlening samengebracht in een drietal verschillende pakketten voor een verschillend niveau van ontzorging. Naar wens uit te breiden.

Altijd inbegrepen

Welk pakket u ook kiest, altijd inbegrepen is:

 • (Telefonische) helpdesk: Uiteraard kunt u terecht bij onze helpdesk voor het melden van storingen, algemene IT-vragen en verzoeken. Dit kan via een e-mail, maar soms is het ook fijn om iemand telefonisch te spreken. Geen probleem!
 • Bijwerken van software en besturingssysteem: Om fouten te verhelpen en de veiligheid van uw systeem te verhogen is het hebben van de meest actuele versie van veelgebruikte software en de laatste updates van Windows belangrijk. Wij doen dit automatisch voor u én controleren of de uitvoer correct is gegaan.
 • Vooruitstrevende beveiliging: Geavanceerde antivirusbescherming tegen moderne digitale aanvallen is altijd inbegrepen. Voorkomen is immers beter dan genezen.
 • Duidelijkheid: Niets zo vervelend als een probleem dat niet opgelost wordt. Op basis van onze jarenlange ervaring zoeken we naar de beste passende oplossing. En ook als dat écht niet kan, laten we dat gewoon weten – wel zo duidelijk.
 • Open & toegankelijk: Wij geloven in een échte samenwerking die twee kanten op werkt – niet alleen als leverancier en klant - zodat wij met onze ontzorging en kennis samen uw onderneming naar een hoger niveau kunnen brengen.

Onze Managed IT pakketten:

ZZP-Essentieel
De basis op orde: een goede bescherming van uw werkplek(ken) met geavanceerde antivirus en beveiligingsupdates van Windows en veelgebruikte applicaties. Op basis van gebruik te combineren met back-up werkplek en/of cloud-data.

Met name geschikt voor: 1-5 werkplekken.

MKB-Basis
Op basis van ZZP-Essentieel, maar nu aangevuld met:

 • Support op afstand inbegrepen in de prijs
 • Proactieve monitoring van de omgeving
 • Beheer van netwerk omgeving inbegrepen.
 • 'Kastje naar de muur'-support, om te voorkomen dat u tussen verschillende leveranciers komt te zitten, die enkel naar elkaar wijzen.

Met name geschikt voor: 3-5 werkplekken.

MKB-Compleet
Zoals het MKB-Basis pakket, maar nu aangevuld met onder meer:

 • Uitgebreidere monitoring (prestatie en belasting).
 • Optimaliseren van uw omgeving.
 • Inclusief ondersteuning op locatie.
 • Uitgebreid netwerkbeheer

Met name geschikt voor ondernemingen waarbij IT-verstoringen niet alleen vervelend zijn, maar vaak ook direct van invloed op kritieke processen.

Met name geschikt voor 5+-werkplekken.

Aanvullende diensten

Aanvullend op een van de pakketten, of als losse dienst, kunt u ook terecht bij ons voor:

Managed Netwerk

U kunt het volledige beheer van uw netwerk (firewall, switches, wireless) aan ons overlaten - wij zorgen voor monitoring, updates, configuraties etc.

Managed (IP) telefonie

Bereikbaar zijn, voor uw klanten of juist om uw klanten te benaderen, is van groot belang. Sentico kan u hier in ontzorgen door het leveren van onze managed telefonie omgeving ‘uit de cloud’. U hoeft niet meer te investeren in een telefooncentrale op kantoor – sterker nog: telefonie op uw vaste nummer is niet meer gebonden aan uw locatie. Of u nu vanaf huis werkt, of medewerkers onderweg met het nummer van kantoor moeten uitbellen: vrijwel alles is mogelijk. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van de juiste hardware als het gaat om: vergaderkamer-systemen, headsets, fysieke telefoons etc.

Managed Connectiviteit

Vanwege het belang van een goede en beschikbare internetverbinding kunnen wij voorzien in het leveren van één of meerdere verbindingen. Dit doen wij -waar mogelijk- via verschillende dragers (glasvezel, koper, mobiel netwerk) en via verschillende leveranciers. Hiermee verkleinen wij de kans op verstoringen en vergroten wij uw beschikbaarheid. En wanneer wij deze koppelen aan de door ons geleverde firewall, gaat het omschakelen bij verstoringen vrijwel direct en zonder onderbreking. Bovendien monitoren wij uw verbinding(en) en zullen actief achter verstoringen aan gaan.

Managed Webhosting

Heeft u al een website en wil u deze bij ons onderbrengen, dan kunnen wij ook voorzien in de hosting hiervan. Bovendien maken wij regelmatig een back-up van uw website.

Manged Back-up & Recovery

Omdat er altijd een kans is dat er iets mis gaat is het van belang om zeker te weten dat uw data beschikbaar is. Of het nu om een applicatie-server gaat, uw data in de cloud of lokaal op een werkplek: wij kunnen de juiste back-up bieden op basis van uw wensen rondom beschikbaarheid en herstel. Uiteraard inclusief het periodiek controleren van de werking, want niets zo vervelend als een back-up die op het moment dat het nodig is, niet blijkt te werken.

- partners -

Sentico is een Watchguard ONE Silver partner
Sentico is een geregistreerde Dell Partner
Sentico is een partner van 3CX